Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
rx2006je

Pinball not showing up

Recommended Posts

So I got several tables where i can insert coins and the plunger works but when i hit the start key a ball never shows up to play and suggestions

Share this post


Link to post
Share on other sites

You are not trying to start a table named something with PM5 in it with VP9 ? If so. You need to start PM5 tables with Physmod.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another thing to check is that you don't have an uncalibrated game controller plugged in.   If VP thinks it's a motion sensor it may be prohibiting the ball from making it out of the trough. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

No none of the tables are named anything with pm5, and I am currently using a keyboard as the controller and dont see where to check calibration.  I have many other tables that play fine but just a few that wont load a ball. etting on the dmd and wont start.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Staying in factor settings is normal for the first time you start the game. That is when there is no rom info to read. Restart and it will have saved the nvram file and you should be ok. I don't know what to look for about the other problem. Need more info. Exact table is a good start.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...