Jodannar

Pinballx DOF Config

10 posts in this topic

HI All,

I finally got my RGB LEDs all working today through VP and B2S. I have done the setup for pinballX also, but its failing to initialize. I have created a GlobalConfig_PinballX.xml, and placed the DirectOutput PinballX Plugin.dll within the pinabllx plugins directory. Its enabled and it can detect DOF. WHen i fire it up, i just get the below generic failed to initalise plugin within the logs. Any ideas? TO me everything should be working correctly.

A long time ago, i had my solenoids firing successfully within PinballX when scrolling as a test; so i have had this working before. 

Log Contents:

17.06.12 06:30:01.662 Plugin config loaded
17.06.12 06:30:01.663 Initializing plugin
17.06.12 06:30:01.664 Loading PBX config data
17.06.12 06:30:01.677 PBX config data loaded
17.06.12 06:30:01.677 Initializing DOF
17.06.12 06:30:03.461 Init failed: Exception has been thrown by the target of an invocation.

 

 

GlobalConfig_Pinballx.xml

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<!--Global configuration for the DirectOutput framework.-->

<!--Saved by DirectOutput Version 0.9.5764.18938: 2017-06-12 18-38-41-->

-<GlobalConfig>

<LedWizDefaultMinCommandIntervalMs>1</LedWizDefaultMinCommandIntervalMs>

<LedControlMinimumEffectDurationMs>60</LedControlMinimumEffectDurationMs>

<LedControlMinimumRGBEffectDurationMs>120</LedControlMinimumRGBEffectDurationMs>

<IniFilesPath>C:\DirectOutput\config</IniFilesPath>

<ShapeDefintionFilePattern>{DllDir}\DirectOutputShapes.xml</ShapeDefintionFilePattern>

<CabinetConfigFilePattern>C:\DirectOutput\config\cabinet.xml</CabinetConfigFilePattern>

<TableConfigFilePatterns/>

<EnableLogging>false</EnableLogging>

<ClearLogOnSessionStart>false</ClearLogOnSessionStart>

<LogFilePattern>.\DirectOutput.log</LogFilePattern>

</GlobalConfig>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems the post edit did work. viewable on website but not through tapatalk. Info in the first post. Help appreciated. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any ideas for assistance?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

do you have the .Net requirements installed? I cant remember them of the top of my head. Check the DOF install guide. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah i do Kiwi. DOF works in all other ways for me. Just no PinballX DOF, lights or solenoids. All working within Visual pinball though

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone able to send me their GlobalConfig_PinballX.xml file to compare to mine? Does theirs match their GlobalConfig.xml file? combos etc all work fine when triggered by VP, but nothing for pinballX. Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://vpuniverse.com/forums/topic/3060-is-there-a-tutorial-for-addressable-led-strips/?do=findComment&comment=34271

http://vpuniverse.com/forums/topic/2180-addressable-rgbs/?do=findComment&comment=30298

 

9 hours ago, Jodannar said:

Anyone able to send me their GlobalConfig_PinballX.xml file to compare to mine? Does theirs match their GlobalConfig.xml file? combos etc all work fine when triggered by VP, but nothing for pinballX. Thanks in advance

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep. I've followed those threads, and done as suggested with the GlobalConfig_PinballX.xml file, Thanks

 I'm asking here for something additional to that thread. DOF is working properly with all other apps, just not PinballX

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/6/2017 at 5:15 AM, Jodannar said:

Yep. I've followed those threads, and done as suggested with the GlobalConfig_PinballX.xml file, Thanks

 I'm asking here for something additional to that thread. DOF is working properly with all other apps, just not PinballX

I'll find mine for you, and upload soon if you need it still. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks. I haven't fiddled much more other than recreating the config file again, no luck


Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now