Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
randr

E Configs

Recommended Posts

---------------------------------------------------------------------------------

2013.11.07 17:46:29.122 DirectOutput Logger initialized

2013.11.07 17:46:29.122 DirectOutput Version 0.6.5053.22548 as of 2013.11.01 12:31

2013.11.07 17:46:29.122 Debug: Writting of debug log messages is enabled

2013.11.07 17:46:29.122 Global config loaded from: C:\DIRECTOUTPUT\config\GlobalConfig_B2SServer.xml

2013.11.07 17:46:29.122 Loading Pinball parts

2013.11.07 17:46:29.122 Loading script files

2013.11.07 17:46:29.122 Script files loaded

2013.11.07 17:46:29.122 Loading cabinet

2013.11.07 17:46:29.122 No cabinet config file loaded. Will use AutoConfig.

2013.11.07 17:46:29.122 Cabinet auto configuration started

2013.11.07 17:46:29.262 Detected and added LedWiz Nr. 1 with name LedWiz 01

2013.11.07 17:46:29.262 Added LedwizEquivalent Nr. 1 with name LedWiz 01 Equivalent for Ledwiz Nr. 1

2013.11.07 17:46:29.262 Cabinet auto configuration finished

2013.11.07 17:46:29.262 Cabinet loaded

2013.11.07 17:46:29.262 Loading table config

2013.11.07 17:46:29.262 Warning: No table config file found. Will try to load config from LedControl file(s).

2013.11.07 17:46:29.262 Will try to load configs from DirectOutput.ini or LedControl.ini file(s) for RomName Baseball

2013.11.07 17:46:29.278 Loading LedControl file C:\DIRECTOUTPUT\config\directoutputconfig.ini

2013.11.07 17:46:29.325 1 directoutput.ini or ledcontrol.ini files loaded.

2013.11.07 17:46:29.340 Config for RomName Baseball exists in LedControl data. Updating cabinet and config.

2013.11.07 17:46:29.356 Table config loading finished

2013.11.07 17:46:29.356 Pinball parts loaded

2013.11.07 17:46:29.356 Starting processes

2013.11.07 17:46:29.356 Initializing cabinet

2013.11.07 17:46:29.356 LedWiz Nr. 01 initialized and updater thread initialized.

2013.11.07 17:46:29.356 Updater thread for LedWiz 01 started.

2013.11.07 17:46:29.356 Cabinet initialized

2013.11.07 17:46:29.372 Framework initialized.

2013.11.07 17:46:29.372 Have fun! :)

2013.11.07 17:47:05.811 Finishing framework

2013.11.07 17:47:05.811 Finishing cabinet

2013.11.07 17:47:06.841 LedWiz Nr. 01 finished and updater thread stopped.

2013.11.07 17:47:06.841 Cabinet finished

2013.11.07 17:47:06.841 DirectOutput framework finished.

2013.11.07 17:47:06.841 Bye and thanks for using!

---------------------------------------------------------------------------------

2013.11.07 17:48:02.425 DirectOutput Logger initialized

2013.11.07 17:48:02.425 DirectOutput Version 0.6.5053.22548 as of 2013.11.01 12:31

2013.11.07 17:48:02.425 Debug: Writting of debug log messages is enabled

2013.11.07 17:48:02.425 Global config loaded from: C:\DIRECTOUTPUT\config\GlobalConfig_B2SServer.xml

2013.11.07 17:48:02.425 Loading Pinball parts

2013.11.07 17:48:02.425 Loading script files

2013.11.07 17:48:02.425 Script files loaded

2013.11.07 17:48:02.425 Loading cabinet

2013.11.07 17:48:02.425 No cabinet config file loaded. Will use AutoConfig.

2013.11.07 17:48:02.425 Cabinet auto configuration started

2013.11.07 17:48:02.565 Detected and added LedWiz Nr. 1 with name LedWiz 01

2013.11.07 17:48:02.565 Added LedwizEquivalent Nr. 1 with name LedWiz 01 Equivalent for Ledwiz Nr. 1

2013.11.07 17:48:02.565 Cabinet auto configuration finished

2013.11.07 17:48:02.565 Cabinet loaded

2013.11.07 17:48:02.565 Loading table config

2013.11.07 17:48:02.565 Warning: No table config file found. Will try to load config from LedControl file(s).

2013.11.07 17:48:02.565 Will try to load configs from DirectOutput.ini or LedControl.ini file(s) for RomName abracadabra

2013.11.07 17:48:02.581 Loading LedControl file C:\DIRECTOUTPUT\config\directoutputconfig.ini

2013.11.07 17:48:02.643 1 directoutput.ini or ledcontrol.ini files loaded.

2013.11.07 17:48:02.643 Config for RomName abracadabra exists in LedControl data. Updating cabinet and config.

2013.11.07 17:48:02.659 Table config loading finished

2013.11.07 17:48:02.659 Pinball parts loaded

2013.11.07 17:48:02.659 Starting processes

2013.11.07 17:48:02.659 Initializing cabinet

2013.11.07 17:48:02.659 LedWiz Nr. 01 initialized and updater thread initialized.

2013.11.07 17:48:02.659 Updater thread for LedWiz 01 started.

2013.11.07 17:48:02.659 Cabinet initialized

2013.11.07 17:48:02.674 Framework initialized.

2013.11.07 17:48:02.674 Have fun! :)

2013.11.07 17:48:26.564 Finishing framework

2013.11.07 17:48:26.574 Finishing cabinet

2013.11.07 17:48:27.604 LedWiz Nr. 01 finished and updater thread stopped.

2013.11.07 17:48:27.604 Cabinet finished

2013.11.07 17:48:27.604 DirectOutput framework finished.

2013.11.07 17:48:27.604 Bye and thanks for using!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thought i would add a little update... if i load baseball backglass with kingsandqueens the table works as it should but with baseball backglass! so at least on my system E configs only working with direct backglass but CV works without direct backglass but again is not an E-config table. does this help at all? my b2s server is latest...

Share this post


Link to post
Share on other sites

pfff strange, except asking Wildman to do db2s for all those tables, i don't see anything else for the moment...

Share this post


Link to post
Share on other sites

hum. But didn't you say you had a table that worked that was an oldschool b2s with not direct backglass?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah i tought it was an old b2s, show the b2s.server logs when you can

Share this post


Link to post
Share on other sites

After activating them from the tablesettings xml file?

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes. strange as log files were working before…ive tried so many things i broke the log files! LOL!

Share this post


Link to post
Share on other sites

as a work around…I take baseball direct back glass and rename to any e-table and load that behind the proper B2s backglass and everything works fine. STRANGE HUH!?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Swisslizard supplied me with a modded b2sserver.exe and dll and solved the problem!! YAY! no idea what issue is but trust me ive tried for days to fix and the new b2sserver did the trick!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Agreed its killing me to know what the fix was!!! I will say I'm loading up all b2s tables tonight and loving them with feedback! Just awesome!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

So is it possible to add feedback to flipper less tables? Or am I pushing it?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry, guys I cant tell you what the fix is.

 

I've just told Herweh about the problem and he has done some small change to the B2S.Server, which seems to fix the problem. It seems that is wasn't a DOF, but a B2S.Server problem.

 

@Randr:

Yes, if you like you can add feedback to flipperless tables. No problem. You just need to put the right EM Table commands into the script  of the table.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, guys, no prob in DOF, it was a bug in the B2S server. I'll upload a version 1.3.0.2 the next days.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Herweh,

 

Is it possible you can also turn off error reporting by default? When you run oldschool B2s tables I needed to add a b2s controller to create the forecefeedback config as its necessary for b2s server to work. This causes an error that a backglass is not present. Its not a big deal to disable error message but for people new to using DOF it could cause additional confusion.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, this would be the better option for people using DOF. But for people just starting with the B2S server it's better to get an error message box and some minimum info why a backglass can't be loaded. Hmmmm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah I've had that off since day one.....still working btw!!! :)

I was like a day from starting over with fresh install to fix the b2s issue...thank gawd I didn't do that!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any news on the modded version I'm running? Still works perfect! Haven't seen an update to b2s server officially so wondering if it will be released at some point?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I may be having a similar problem. Oh, sorry about the old thread revival and hijack! 

 

Up until this morning I only had one LEDWiz in my machine. Its connected to several RGB CREE's, RGB flipper button LED's, a single color LED for the start button and launch button. I added the second LEDWiz (flashed as device 2 from GGG), updated to the latest DOF release and now none of my cabinet CREE LED's are working. The flipper LED's, start button LED and Launch button LED all work fine. 

 

I'm at a complete loss here. Been messing with this for the better part of 3 hours and I cant seem to get any of the CREE's working.

Thanks in advance for the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nevermind... Figured it out finally.

 

For some strange reason the new config file makes LESS use of the RGB flashers than my original directouputconfig.ini fil did... I replaced the ini information for BOP and now all of my LED's are working as they were before. I'm glad I didnt overwrite my original ini file!

Share this post


Link to post
Share on other sites

in my account tab in configtool, change rgb color brightness from 00 to FF, then the flashers will be there again

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...