Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
needavirus

Display stay black with pin2dmd shield V4

Recommended Posts

Hi Everybody

I'm still stuck with my first V4 pin2dmd... This one 's hard for me... :(

Now, My display stay definitively off...

I've well flashed my Nucleo with last 3.05 Pin2dmd XL bin (For a Baywatch)

Board power up with a green/red flashing led on it.

I've taken some pics for you :

IMG_20191215_142706508.thumb.jpg.00d40dd44f4cf29b9377665277351d10.jpgIMG_20191215_142649616.thumb.jpg.281e27364513667b7ff5759688c8bee7.jpgIMG_20191215_141828094.thumb.jpg.b70e37149e41d958d3594aeb3a9c78e9.jpg

 

Any idea for help me ?

Thanks a lot !

Best regards ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 What the size of the .bin file? must have 348KB. Can you take screenshot of the stm utility?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems that the firmware has not been properly installed, since the red user LED in the Nucleo is off, which should be on with no SD card inserted.

Share this post


Link to post
Share on other sites

YES !

Now is good,

I had a 38Kb file... Redownloaded it, 384KB !

Reflash again, Now it's good !

 

Not understand what's happened... But now it's OK !

 

Again, Thanks friends ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...