Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ninuzzu

[New VP10 Alert] Super Mario Bros (Gottlieb 1992)

Recommended Posts

25 minutes ago, glauco said:

Could you please send to me the rom, thanks

See link above

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, regbox80 said:

I also would like to be pmed for rom ;)

Everything you need for this game is in the support topic which is the one you posted in

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, just setting up my first vp cab and the first game I want to download was Mario bros.. can someone send me pm, I can’t find the roms.. thanks. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, qbone said:

Hi, just setting up my first vp cab and the first game I want to download was Mario bros.. can someone send me pm, I can’t find the roms.. thanks. :)

That's funny because the post above yours tells you what you need to do

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, outhere said:

That's funny because the post above yours tells you what you need to do

Yes!! Found it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi , i have a problem with this table .

You have the red pipe on the left , when the ball go in the hole its stuck . And this happens always . And i hear the sound going in a loop .

And after a while i get "ball stuck call serviceperson " on the dmd . Tried to reset the settings for this rom , But didn't work .

Could i have some help please , i like this table .

what else could i try?

thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

What you describe is a ball falling out of the table. If no one else is having such issues, then it is probably your fault changing maybe the z-axis scale.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/14/2020 at 6:13 AM, Thalamus said:

What you describe is a ball falling out of the table. If no one else is having such issues, then it is probably your fault changing maybe the z-axis scale.

yes , i change some things in pov settings . And now its working .

thx

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...