Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ninuzzu

[New VP10 Alert] Family Guy (Stern 2007)

Recommended Posts

Family Guy (Stern 2007)


Family Guy (Stern 2007)1.1.1


  • Submitter
  • Submitted
    03/10/2019
  • Category
  • ROM Name
  • Link to B2S
    http://vpuniverse.com/forums/files/file/2422-family-guystern-2006/
  • Link to Media Pack
  • Permission to Mod
    Contact Author First.
  • VP Version
    v10

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could someone help me with this table? It crashes all the time when I try to play it. It loads just fine and plays for a while and then just after a few minutes or so it just crashes. This is the only table that I am having a problem with. I have everything updated like it should, well at least I think I do. Using VPX 10.6. I tried running it in 10.5 and it does the same thing. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

No I am using the fg_1200af....do I need to be using the ag? The script has the af in it so I just thought that was the one to use. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Did you try re downloading the game and before you unzip it right click it make sure it's blocked

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea, just tried that with the same results. I even tried running it without the backglass running and it still just crashes. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Are you saying the freezy DMD Hit F1 turn it off and turn on a regular one

Share this post


Link to post
Share on other sites

No I was just running the table without a backglass, but I will try just running the table with the pinmame dmd instead of the freezy. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, so I just played a few games with the Freezy off and just using the regular DMD and it played without crashing. Thank you for your help. Is this something that happens with other tables with Freezy running? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
I never had it happen but there was another guy on a different website the other night he had to do the same thing with Lord of the rings
Maybe it doesn't like the pal file that's in the altcolor folder
Maybe it has something to do with this - at91jit 

http://vpuniverse.com/forums/topic/3880-cursor-disappears-vp-x-10-please-help/?tab=comments#comment-42286

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks again, for all your help. I'll have to remember this for the future.  Thanks again!!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi my table freeze when i get the ball into the "TV" hole.
Its start to lag then the table close down =(
I have use the "at91jit" guide but it dosent works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...