Jump to content
Hanibal2001

[New VP10 Alert] Indiana Jones (Stern2008) Hanibal's 4k Edition

Recommended Posts

Indiana Jones (Stern2008) Hanibal's 4k Edition


Thanks to freneticamnesic for there nice VP9 table and the permission for convert to VP10.
And additionally special thank to GLX, gtxjo, Highlnder00 and anybody else where working on the previous versions before.

 

In this table I have create some new scripts for an ballistic impulse to the "MAP" section and some sound scripts for moving parts.
I have modified many Textures and Objects according to the real version of the table, and have created some special light effects, I hope you like it.

 

Generally enjoy this nice table and have fun with 8 Ball Multiball :D


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It won't work for me on my 1080 monitor.  It just freezes on a blank screen when I launch the table... or am I doing something wrong?

 

*edit*  Ah!  Never mind... it was a problem with my resolution settings for the table.  Sorry for the confusion!   :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys,
I have got this table up and running in PinballX on a 3 screen CAB, but it just keeps launching balls and only once have I managed to actually start a game. but even then the plunger kept bouncing

 

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

They don't make it lol

So the game wont start

Is there no way to redo the script so this is done automatically?

 

I will try to post a video later of what it is doing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

They don't make it lol

So the game wont start

Is there no way to redo the script so this is done automatically?

I will try to post a video later of what it is doing.

Video yet? Should just pop out and launch automatically

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Hanibal, Thanks for the update. I do have a problem with 2.0 though :-(  Flipper lag is miles worse than on version 1.6? I doesn't seem like a performance issue as I get about 160fps in both 1.6 and 2.0, but 2.0 has much more flipper lag? Any idea's?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

   I cannot get this table to run. I keep getting rom error. Same thing with the 1.6 version. The rom is fine. I tested it in the Setup of Pinmame. The early Physmod version of this table uses the same rom and that version runs fine.. 

Any ideas on what mightbe  going on here? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't have access to my cab right now, but It says something to the effect of" machine has terminated. Check the rom or the path". As I said, the rom works fine on the early physmod5 table. I have the latest pinmame and latest Sam ( I forget if this is a Stern table or not...but think so). 

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, Andypc said:

Hi Hanibal, Thanks for the update. I do have a problem with 2.0 though :-(  Flipper lag is miles worse than on version 1.6? I doesn't seem like a performance issue as I get about 160fps in both 1.6 and 2.0, but 2.0 has much more flipper lag? Any idea's?

 

I check both versions with F11 measurement, and it is the same response time of 14ms for the left flipper. And I didn't change anything at the flippers. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×