Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
85vett

Big Buck Hunter Pro (Stern 2010)

Recommended Posts

LOL, I was just thinking about this and I think you are trying to play the VP9.9 table with the physmod5.exe.  Either download the other table or use the other exe :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

LOL, I was just thinking about this and I think you are trying to play the VP9.9 table with the physmod5.exe.  Either download the other table or use the other exe :)

Geez, you hit the nail on the head. I had both versions and was pointing to the 9.9 version. Thanks for the help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amazing table, many thanks!

 

Got the SAM set up without too much trouble. Don't know why I waited so long now :)

 

Off to try the AC/DC table next..

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having a slight problem with this table. It plays fine, no stutter what so ever, but I'm losing audio sync especially on multi-player. The flipper/bumper sounds are fine, it's the rom audio that's lagging. It can lag almost 1-2 seconds by the end of the game. I tried switching from samples to emulation, no difference. I'm open to any suggestions, this is the only table I notice it on, regular and physmod 5 tables both do it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I recall having some delay on some of the shots sounds on both 9.9 and Phys Mod 5.... Never thought it was as slow as 1 to 2 seconds .....

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having a slight problem with this table. It plays fine, no stutter what so ever, but I'm losing audio sync especially on multi-player. The flipper/bumper sounds are fine, it's the rom audio that's lagging. It can lag almost 1-2 seconds by the end of the game. I tried switching from samples to emulation, no difference. I'm open to any suggestions, this is the only table I notice it on, regular and physmod 5 tables both do it.

Same problem here too, great table though :)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...