Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

karlson18

Members
  • Content Count

    99
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by karlson18

  1. It is very nice played some games great well done so far.👍
  2. looks very nice try it today, thanks a lot for your work. greetings kalle
  3. Hello Metwurcht, get youpapatch to work right on your real pin i'm search for a solution. My pin workt with the version 1.68 and i want to upgrade to 1.70. Are you willing to help me? Greetings Karlson
  4. Is there a link to the dll to download it can't find it. Is it this on DmdDevice-152-r3.zip ? Greetings
  5. Hey again, patched the rom again ynd now it works. Thanks for the color patch. Greetings kalle
  6. Found time to try so sad not successful, maybe someone would share his working color rom? Greetings kalle
  7. hi everyone, metallica table always crashes with the colorrom (mtl_170hc) without colorrom it works fine. Test in pinmame is OK but it takes a long time until the rom starts. I'm on the latest SAM and pinmame. Any ideas? Thank you, greetings kalle
  8. Same here Update end the colour work fine.
  9. OK i used the Patch for my VPin and it works fine, thanks for the information lucky.
  10. Download link is in the first post u have to patch the original rom using the color patching tool find it under tools.
  11. here the wireing please check if the used cable on the the left side of the plug. On my wireing it was the green one i had to use. Greetings Karlson
  12. Hi hollywood, think your cabinet.xml is wrong your led-stripe had 144 led under ledstripecontroller section on the playfield left section your first led number is 657. Please change the numberofledsstripe1 from 144 to 801 think you have 801 led on all stripes. Your GlobalConfig_B2SServer.xml have an entry <TableconfigFilePatterns /> and a <IniFilesPath /> that seems to be wrong delete these entrys or change it to <IniFilesPath><IniFilesPath/> <TableConfigFilePatterns><TableConfigFilePatterns /> same entry in GlobalConfig_PinballX.xml Greetings karlson
  13. Nice to hear it works, your welcome.
  14. hi, your comport for teensy is right in the first cabinet file there is com7 and now com9. Here is the problem that i had the datawire was not the orange one it was the green one. Greetings karlson
  15. I'm sorry no idear please post your log file. You connected your stripe with an ethernet cable right the data wire must be connected to the first pin. This was my error when i installiert the RGB Feature. Use an digital multimeter and check the connected to with pin the wire is connected. When i remember right it is the right one on the plug. error: "failed: AH100" with several following errors "can't parse ..." this error are in my log file too but the RGB Stripes works good. Greetings karlson
  16. Morning, had a look on your cabint.xml thing der is something wrong please try this one <?xml version="1.0"?> <Cabinet xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"> <Name>TimoPin</Name> <OutputControllers> <TeensyStripController> <Name>LEDStripController</Name> <NumberOfLedsStrip1>388</NumberOfLedsStrip1> <NumberOfLedsStrip2>0</NumberOfLedsStrip2> <NumberOfLedsStrip3>0</NumberOfLedsStrip3> <NumberOfLedsStrip4>0</NumberOfLedsStrip4> <NumberOfLedsStrip5>0</NumberOfLedsStrip5> <NumberOfLedsStrip6>0</NumberOfLedsStrip6> <NumberOfLedsStrip7>0</NumberOfLedsStrip7> <NumberOfLedsStrip8>0</NumberOfLedsStrip8> <ComPortName>COM7</ComPortName> </TeensyStripController> </OutputControllers> <Toys> <LedStrip> <Name>PF Right</Name> <Width>1</Width> <Height>101</Height> <LedStripArrangement>BottomUpLeftRight</LedStripArrangement> <ColorOrder>GRB</ColorOrder> <FirstLedNumber>1</FirstLedNumber> <FadingCurveName>SwissLizardsLedCurve</FadingCurveName> <OutputControllerName>LEDStripController</OutputControllerName> </LedStrip> <LedStrip> <Name>PF Back</Name> <Width>62</Width> <Height>3</Height> <LedStripArrangement>RightLeftAlternateBottomUp</LedStripArrangement> <ColorOrder>GRB</ColorOrder> <FirstLedNumber>102</FirstLedNumber> <FadingCurveName>SwissLizardsLedCurve</FadingCurveName> <OutputControllerName>LEDStripController</OutputControllerName> </LedStrip> <LedStrip> <Name>PF Left</Name> <Width>1</Width> <Height>101</Height> <LedStripArrangement>TopDownRightLeft</LedStripArrangement> <ColorOrder>GRB</ColorOrder> <FirstLedNumber>288</FirstLedNumber> <FadingCurveName>SwissLizardsLedCurve</FadingCurveName> <OutputControllerName>LEDStripController</OutputControllerName> </LedStrip> <Name>LedWizEquivalent 30</Name> <Outputs> <LedWizEquivalentOutput> <OutputName>PF Right</OutputName> <LedWizEquivalentOutputNumber>1</LedWizEquivalentOutputNumber> </LedWizEquivalentOutput> <LedWizEquivalentOutput> <OutputName>PF Back</OutputName> <LedWizEquivalentOutputNumber>4</LedWizEquivalentOutputNumber> </LedWizEquivalentOutput> <LedWizEquivalentOutput> <OutputName>PF Left</OutputName> <LedWizEquivalentOutputNumber>7</LedWizEquivalentOutputNumber> </LedWizEquivalentOutput> </Outputs> <LedWizNumber>30</LedWizNumber> </LedWizEquivalent> </Toys> </Cabinet> greetings karlson
  17. Hi, same error here on spiderman ve with colorize rom, after changed the AT91jit to 1 in registry for the spiderman rom everything think works fine. Greetings karlson
  18. Thanks for the reply terryred, so ist have a look in the directoutputshapes.xml but i have no idea how to add any Letter. Would you post your directoutputshapes.xml maybe than i unterstand how to do this. Greetings karlson
  19. I like it could you explain how you don that spelling DEAD on the RGB Stripes? Greetings karlson
×
×
  • Create New...